You, the petitioner
Aapjes mondmaskers

Testen, niet pesten: geen mondmasker in de klas voor jonge kinderen.

210 signatures

We zijn zeer ontstemd dat jonge kinderen mondmaskers moeten dragen op school, terwijl we denken dat er veel betere manieren zijn om te voorkomen dat de ziekenhuizen overspoeld worden met covidpatiënten.

Petition

We

Ouders van jonge kinderen en sympathisanten.

 

observe

We twijfelen er niet aan dat er maatregelen nodig zijn om de vierde golf het hoofd te bieden. We respecteren het zorgpersoneel en zijn bereid om onze duit in het zakje te doen.

Toch vinden we dat kinderen niet het gelag mogen betalen. Kinderen van de lagere school een mondmasker doen dragen, heeft een grote impact op hen. Bovendien kunnen zij hun mondmasker niet altijd correct dragen en riskeert deze ingrijpende maatregel zijn doel te missen.

 

and request

We vragen dat onze kinderen zo veel mogelijk ontzien worden. Geen mondmaskers in de lagere scholen, maar bijvoorbeeld wel het systematisch en proactief testen (speekseltest, zelftest,...) van alle leerlingen om zo tijdig maatregelen te kunnen nemen.

We vragen ook dat de scholen maximaal open blijven om zo collectieve leerachterstand te vermijden.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting petitie.be. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Regering 
Petition desk:
Closing date:
2022-03-03 
Lead petitioner:
Idil Aden, Arne Aelvoet, Tomas Vandoorne en Kim De Jonghe 

History

Signatures

Updates

Bedankt!

Als je getekend hebt, vergeet dan niet te bevestigen met het e-mailadres dat je opgaf. We hebben gemerkt dat de bevestigingsmail vaak in je spamfolder terecht komt.

+Read more...

Als we een krachtig signaal willen sturen, kunnen we best ook petities tekenen en verspreiden die meer bereik hebben. Dit is er zo één: https://secure.avaaz.org/communitypetitions/en/ministervanonderwijsbenweytslaatonzekinderen_ademen/?fpla&fbclid=IwAR0l3Dc7D3Dr441X2IRLUCwopuMDhCzqfZnmLOhQOJnXpQXgM25Q0qcEOEw

Samen geven we een sterk signaal!

2021-12-04