You, the petitioner
Dia1

Tweedeverblijvers Nieuwpoort zijn geen melkkoe!

Deze petitie heeft tot doel om aan het bestuur van de gemeente Nieuwpoort duidelijk te maken dat de tweedeverblijvers het beu zijn om behandeld te worden als melkkoe. Tweedeverblijvers betalen heel veel belastingen en willen inspraak en meer gratis faciliteiten zoals een parkeerkaart etc.

Petition

We

De ondertekenaars zijn tweedeverblijvers die het beu zijn om als melkkoe gebruikt te worden.

 

observe

We stellen vast dat de tweedeverblijftaks in Nieuwpoort dit jaar maar liefst steeg met 13% (we spreken dan nog niet van de taks op provinciaal niveau en de taks op vakantieverhuur). Uit de kustbarometer van notaris.be blijkt dat de prijzen van de appartementen in Nieuwpoort het afgelopen jaar zijn gedaald met 6.7%, dit in tegenstelling tot de beweringen van de burgemeester in het nieuwsblad van 16 mei 2023.

 

and request

Wij verzoeken de gemeente Nieuwpoort om de taksen op het 2e-verblijf te herzien naar beneden en tweedeverblijvers inspraak te geven in de gemeente alsook faciliteiten zoals een parkeerkaart.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting petitie.be. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Nieuwpoort 
Petition desk:
Closing date:
2023-07-17 
Lead petitioner:
Bart Debruyne 

History

Signatures