U, de petitionaris

Veiligheid voor Onze Kinderen - Verminder Sluipverkeer en Snelheid in de Oudstrijdersstraat

Wij, bewoners, vragen de gemeente om maatregelen tegen sluipverkeer en hoge snelheid in de Oudstrijdersstraat. Dit bedreigt de veiligheid van onze kinderen. Help ons de buurt veilig te houden! Zonder zorgen kunnen spelen. Wij vragen om snelheidsbeperkingen en handhaving in de Oudstrijdersstraat om de veiligheid en het dorpskarakter van onze wijk te waarborgen. Help ons om onze buurt veilig te houden voor iedereen.

Petitie

Wij

Ouders, bewoners, gemeenteraadsleden, schoolpersoneel, hulpdiensten, buurtwachten, lokale handelaars, fietsers, joggers en kinderen.

 

constateren

Beste gemeentebestuur,

Wij, bewoners, vragen om dringende maatregelen tegen het sluipverkeer en de hoge snelheid in de Oudstrijdersstraat. Dit vormt een gevaar voor de veiligheid van alle inwoners, vooral voor gezinnen met jonge kinderen. Bescherm ons dorpse karakter! Stop sluipverkeer en snelheidsovertredingen in de Oudstrijdersstraat. Behoud de unieke levensstijl en veiligheid van onze snelgroeiende gemeente, zoals vermeld in Het Laatste Nieuws.

 

en verzoeken

Stop het gevaarlijke sluipverkeer en verlaag de snelheid in de Oudstrijdersstraat. Veilige straten voor voetgangers en fietsers zijn een prioriteit. We eisen maatregelen om de levenskwaliteit en veiligheid van bewoners te verbeteren. Voorstel: snelheidsbeperkingen, verkeersdrempels, regelmatige controles en aanpassing verkeersstromen.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Machelen 
Petitieloket:
Einddatum:
25-08-2024 
Petitionaris:
Nancy 

Geschiedenis

Ondertekeningen