You, the petitioner

Veiligheid voor Onze Kinderen - Verminder Sluipverkeer en Snelheid in de Oudstrijdersstraat

Wij, bewoners, vragen de gemeente om maatregelen tegen sluipverkeer en hoge snelheid in de Oudstrijdersstraat. Dit bedreigt de veiligheid van onze kinderen. Help ons de buurt veilig te houden! Zonder zorgen kunnen spelen. Wij vragen om snelheidsbeperkingen en handhaving in de Oudstrijdersstraat om de veiligheid en het dorpskarakter van onze wijk te waarborgen. Help ons om onze buurt veilig te houden voor iedereen.

Petition

We

Ouders, bewoners, gemeenteraadsleden, schoolpersoneel, hulpdiensten, buurtwachten, lokale handelaars, fietsers, joggers en kinderen.

 

observe

Beste gemeentebestuur,

Wij, bewoners, vragen om dringende maatregelen tegen het sluipverkeer en de hoge snelheid in de Oudstrijdersstraat. Dit vormt een gevaar voor de veiligheid van alle inwoners, vooral voor gezinnen met jonge kinderen. Bescherm ons dorpse karakter! Stop sluipverkeer en snelheidsovertredingen in de Oudstrijdersstraat. Behoud de unieke levensstijl en veiligheid van onze snelgroeiende gemeente, zoals vermeld in Het Laatste Nieuws.

 

and request

Stop het gevaarlijke sluipverkeer en verlaag de snelheid in de Oudstrijdersstraat. Veilige straten voor voetgangers en fietsers zijn een prioriteit. We eisen maatregelen om de levenskwaliteit en veiligheid van bewoners te verbeteren. Voorstel: snelheidsbeperkingen, verkeersdrempels, regelmatige controles en aanpassing verkeersstromen.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting petitie.be. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Machelen 
Petition desk:
Closing date:
2024-08-25 
Lead petitioner:
Nancy 

History

Signatures