You, the petitioner
Img 20210503 wa0000 1

Vergunning om in België te kunnen blijven

337 signatures

Abdul Omid Wasifi is een Afghaanse vluchteling, op de vlucht voor de oorlog in Afghanistan. Hij is vanaf november 2015 in België. Hij heeft de cursus inburgering gevolgd en heeft 15 diploma's van de taal Nederlands. Deze petitie wordt gestart opdat hij in België zou kunnen blijven.

Petition

We

Iedereen die de vluchtelingen een warm hart toedraagt.

 

observe

Abdul Omid Wasifi is op de vlucht voor de oorlog in zijn land. Hij is vanaf november 2015 in België. Hij kan goed Nederlands en heeft ook al zes aanbevelingsbrieven van bedrijven die hem tewerk willen stellen als hij een vergunning krijgt. De bedoeling van deze petitie is om hem een vergunning te bezorgen zodat hij in België kan blijven.

 

and request

Onderteken deze petitie zodat Abdul Omid Wasifi een positief advies krijgt en zo ook een vergunning om in België te kunnen blijven.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting petitie.be. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Openbaar Ministerie 
Petition desk:
Lead petitioner:
Abdul Omid Wasifi 

History

Signatures