U, de petitionaris
Img 6314

Verkeersveiligheid Woonerf Zirkstraat Antwerpen

29 ondertekeningen

Verkeersveiligheid in Zirkstraat als woonerf wordt niet gerespecteerd door automobilisten. Er zijn geen grondschilderingen aangebracht en er zijn geen snelheidsremmende maatregelen zoals betonblokken parallel met de rijweg. Gevaar voor de spelende kinderen op speelpleintje Koraalberg !

Petitie

Wij

Buurtbewoners Zirkstraat en gebruikers speelpleintje Kleine Koraalberg, sympathisanten

 

constateren

Onvoldoende signalisatie om automobilisten erop te duiden dat dit een WOONERF is ! Grondschilderingen afwezig en/of reeds uitgewist door intens verkeer. Er wordt bovendien te snel gereden. GEVAAR voor spelende kinderen op en rond speelpleintje Kleine Koraalberg.

 

en verzoeken

Dringende oproep om signalisatie die goed zichtbaar is. In de vorm van grotere verkeersborden, grondschilderingen enz. Snelheidsremmende maatregelen aub, drempels of betonblokken. Indien de rijweg te smal is kan dit ook door betonblokken parallel met de rijweg te plaatsen. Graag snelle actie voor er ongevallen gebeuren met spelende kinderen ! Maak onze historische binnenstad aub veiliger vooraleer er ongelukken gebeuren.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Antwerpen 
Petitieloket:
Einddatum:
30-11-2021 
Petitionaris:
Danny De Ruyter 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Dank aan alle ondertekenaars tot nu toe !

We gaan nog even door... vraag daarom gerust aan je buren, vrienden, sympathisanten om de petitie ook te ondertekenen. Het gaat tenslotte over verkeersveiligheid in de historisch binnenstad zodat voetgangers en kinderen en fietsers veilig kunnen vertoeven en bewegen in de Woonerf zones. Dat er verkeer passeert is volledig ok, zolang ze de maximale snelheid van 20KM/u respecteren. Automobilisten respecteren de voetgangers en voetgangers respecteren de automobilisten..

05-11-2021

Dank U

Bedankt alvast aan de ondertekenaars. Wij proberen de vraag om deze petitie te ondertekenen in zoveel mogelijk bussen bij de buren te steken.

+Lees meer...

Maar zeg het aub ook door aan jullie buren met de vraag te ondertekenen. Hoe meer handtekeningen hoe beter. Dank U

12-10-2021