You, the petitioner
Img 6314

Verkeersveiligheid Woonerf Zirkstraat Antwerpen

29 signatures

Verkeersveiligheid in Zirkstraat als woonerf wordt niet gerespecteerd door automobilisten. Er zijn geen grondschilderingen aangebracht en er zijn geen snelheidsremmende maatregelen zoals betonblokken parallel met de rijweg. Gevaar voor de spelende kinderen op speelpleintje Koraalberg !

Petition

We

Buurtbewoners Zirkstraat en gebruikers speelpleintje Kleine Koraalberg, sympathisanten

 

observe

Onvoldoende signalisatie om automobilisten erop te duiden dat dit een WOONERF is ! Grondschilderingen afwezig en/of reeds uitgewist door intens verkeer. Er wordt bovendien te snel gereden. GEVAAR voor spelende kinderen op en rond speelpleintje Kleine Koraalberg.

 

and request

Dringende oproep om signalisatie die goed zichtbaar is. In de vorm van grotere verkeersborden, grondschilderingen enz. Snelheidsremmende maatregelen aub, drempels of betonblokken. Indien de rijweg te smal is kan dit ook door betonblokken parallel met de rijweg te plaatsen. Graag snelle actie voor er ongevallen gebeuren met spelende kinderen ! Maak onze historische binnenstad aub veiliger vooraleer er ongelukken gebeuren.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting petitie.be. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Antwerpen 
Petition desk:
Closing date:
2021-11-30 
Lead petitioner:
Danny De Ruyter 

History

Signatures

Updates

Petitie werd ingeleverd aan Stadsdienst Parkeren en Mobiliteit

Hartelijk dank iedereen voor ondertekening. De dienst Parkeren en Mobiliteit Stad ANTWERPEN heeft toegezegd de Woonerf straat beschilderingen op te frissen en waar ze ontbreken worden ze toegevoegd. Bovendien is er beloofd te kijken naar de verkeersveiligheid en te bekijken of er snelheidsremende maatregelen kunnen worden toegepast zonder daarbij de toegankelijkheid voor brandweer en nooddiensten in het gedrang te brengen. Laten we met zijn allen hopen dat dit snel wordt uitgevoerd..

2022-01-17

Dank aan alle ondertekenaars tot nu toe !

We gaan nog even door... vraag daarom gerust aan je buren, vrienden, sympathisanten om de petitie ook te ondertekenen. Het gaat tenslotte over verkeersveiligheid in de historisch binnenstad zodat voetgangers en kinderen en fietsers veilig kunnen vertoeven en bewegen in de Woonerf zones. Dat er verkeer passeert is volledig ok, zolang ze de maximale snelheid van 20KM/u respecteren. Automobilisten respecteren de voetgangers en voetgangers respecteren de automobilisten..

2021-11-05

Dank U

Bedankt alvast aan de ondertekenaars. Wij proberen de vraag om deze petitie te ondertekenen in zoveel mogelijk bussen bij de buren te steken.

+Read more...

Maar zeg het aub ook door aan jullie buren met de vraag te ondertekenen. Hoe meer handtekeningen hoe beter. Dank U

2021-10-12