You, the petitioner

Verplichte sluiting kapsalons tijdens de Corona crisis

1 signatures

Volgens de maatregelen van de federale regering, moeten winkels die de social distancing van 1,5m niet kunnen garanderen de deuren sluiten. Echter mogen kapsalons, 1 op 1 op afspraak, blijven werken. De gezondheid van de kapper mag niet op het spel gezet worden! Teken deze petitie, bedankt.

Petition

We

Kappers, burgers, sympathisanten

 

observe

De genomen maatregelen zijn niet voor iedereen gelijk. Een kapsalon is geen essentiƫle sector en kan onmogelijk de verplichte maatregel van social distancing van 1,5m handhaven. Echter mag een kapsalon toch, 1 op 1 op afspraak, open blijven waardoor een groot besmettingsgevaar mogelijk is voor zowel de kapper als klant.

 

and request

De gezondheid van de kapper, klant en de gele sector primeert. Om de verspreiding van dit virus tegen te gaan, verzoeken wij om net zoals bij alle andere bedrijven de maatregelen ook bij kapsalons in voege te laten treden. Dit wil zeggen een verplichte sluiting van kapsalons, omdat de social distancing van 1,5m onmogelijk kan nageleefd worden.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting petitie.be. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Regering 
Petition desk:
Closing date:
2020-06-21 
Lead petitioner:
Denny Luyckx 

History

Signatures