You, the petitioner
Wijnegembrug draft

Volksraadpleging tot behoud van brug voor auto's over Albertkanaal te Wijnegem

442 signatures

De sluizen en bruggen in en over het Albertkanaal worden aangepast. Een nieuwe brug te Wijnegem enkel voor fietsers en voetgangers zal nefast zijn voor de middenstand, het bemoeilijkt alle verkeer en zal het sociale weefsel ernstig schaden. Er is geen maatschappelijk draagvlak voor enkel een fietsbrug, de burgers eisen een normale autobrug. Graag uw steun voor ons verzoek aan het gemeentebestuur om hierover een volksraadpleging te houden.

Petition

We

Alle Wijnegemse burgers en alle burgers der omliggende gemeenten (minimale leeftijd 16 jaar)

 

observe

Een voor auto's doorgeknipt Wijnegem is niet leefbaar! Moeten rondrijden leidt tot extra files, uitlaatgasverontreiniging + fijn stof + verkeersonveiligheid. Hulpdiensten, technische diensten moeten rondrijden met late en bemoeilijkte dienstverlening. Middenstand zal uitsterven.
Openbaar vervoer wordt bemoeilijkt. Verplaatsingen leerlingen en senioren worden moeilijker en gevaarlijker. Sociaal leven wordt fel benadeeld.

 

and request

Aanleg van nieuwe “autobrug” met een veilig fiets- en wandelpad. Behoud van het openbaar vervoer.

De burgers eisen zeggenschap voor een leefbaar Wijnegem. Luisteren naar de burger en inspraak moeten centraal staan. Wat willen de gebruikers, daar gaat het om, want de brug is van iedereen. Wij vragen dat hierover een volksraadpleging wordt gehouden.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Wijnegem 
Petition desk:
Closing date:
2015-06-22 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Jef Konings 
Organisation:
BRUG-BEHOUD 

History

Signatures