8713418c bd95 4f64 adaa 60c30c7b88e2

Voor een verkeersveiligere Kloosterheide

"187 signatures"

Voor de aanleg van een Pidpaleiding zullen de Bist en de Marnixdreef worden opgebroken. Een uitgelezen kans om de gevaarlijke verkeerssituaties aan te pakken. In de “nieuwe” plannen zijn er echter geen maatregelen voorzien voor meer verkeersveiligheid, de bestaande en onveilige toestanden zouden worden hersteld na aanleg van de leidingen. Dit willen we niet laten gebeuren, deze kans tot heraanleg moet worden benut. Teken mee indien u het hier mee eens bent zodat we een signaal geven aan de bevoegde schepen.

Pétition

Nous

De buurtbewoners van Kloosterheide,

 

Observation

We constateren dat in de plannen voor de heraanleg van Kloosterheide geen verkeersveiligheid wordt gewaarborgd. Er wordt uitgegaan van een herstel in de bestaande toestand zonder de verkeersveiligheid aan te pakken bij de heraanleg. Deze kans missen zou een fout zijn.

 

et requête

We vragen daarom mee te tekenen als signaal naar de bevoegde schepen toe dat er iets moét veranderen ten voordele van de verkeersveiligheid en dat dit nu moet gebeuren bij de heraanleg.

Signer cette pétition

 
Par e-mail nous vous envoyons un lien vous permettant de confirmer votre signature. Vos données ne sont pas transmises à des tiers et restent auprès de la Fondation Petition.be. Vous en lirez plus dans notre privacyverklaring.

Détails

Adressé à :
Lier 
'Guichet de pétition:'
'Date de fin:'
20-06-2024 
'Pétitionnaire:'
Liesbeth Peeters 

Histoire

Signatures