You, the petitioner
8713418c bd95 4f64 adaa 60c30c7b88e2

Voor een verkeersveiligere Kloosterheide

187 signatures

Voor de aanleg van een Pidpaleiding zullen de Bist en de Marnixdreef worden opgebroken. Een uitgelezen kans om de gevaarlijke verkeerssituaties aan te pakken. In de “nieuwe” plannen zijn er echter geen maatregelen voorzien voor meer verkeersveiligheid, de bestaande en onveilige toestanden zouden worden hersteld na aanleg van de leidingen. Dit willen we niet laten gebeuren, deze kans tot heraanleg moet worden benut. Teken mee indien u het hier mee eens bent zodat we een signaal geven aan de bevoegde schepen.

Petition

We

De buurtbewoners van Kloosterheide,

 

observe

We constateren dat in de plannen voor de heraanleg van Kloosterheide geen verkeersveiligheid wordt gewaarborgd. Er wordt uitgegaan van een herstel in de bestaande toestand zonder de verkeersveiligheid aan te pakken bij de heraanleg. Deze kans missen zou een fout zijn.

 

and request

We vragen daarom mee te tekenen als signaal naar de bevoegde schepen toe dat er iets moét veranderen ten voordele van de verkeersveiligheid en dat dit nu moet gebeuren bij de heraanleg.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting petitie.be. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Lier 
Petition desk:
Closing date:
2024-06-20 
Lead petitioner:
Liesbeth Peeters 

History

Signatures