You, the petitioner

Voorzie een gevarenpremie voor zorgverleners (CORONA - COVID19)

5 signatures

Deze petitie is bestemd voor het bekomen van een gevarenpremie voor zorgverleners (verpleegkundigen, dokters, ... ) die risico's nemen om ons en onze naasten te verzorgen in tijden van Corona.

Als een soldaat die tegen deze onzichtbare vijand vechten, verdienen zij een teken van appreciatie!

Petition

We

De Vlaamse/Belgische bevolking

 

observe

Schrijnende taferelen op tv en sociale media van uitgeputte verpleegkundigen en dokters die afgemat thuiskomen en hun partner of kinderen niet durven omarmen. Of erger nog, degenen die niet eens meer naar huis durven gaan uit schrik besmet te zijn en hun familie aan te steken.

Elke dag zetten de zorgverleners in ons land (en heel de wereld) alles op alles om Corona te bestrijden, zonder extra blijk van appreciatie. (Behalve dagelijks applaus dan)

 

and request

Met deze petitie willen we een gevarenpremie bekomen voor de dokters, verpleegkundigen, etc. die zorgen voor onze naasten in tijden van Corona.

Het risico dat de zorgverleners lopen is even groot als (zo niet groter dan) het gevaar van een soldaat die op missie gaat.

We willen voor onze helden van nu dan ook een compensatie voor hun inzet en de risico's die ze nemen.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting petitie.be. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Regering 
Petition desk:
Closing date:
2020-06-30 
Lead petitioner:
Thierry Flament 

History

Signatures