Vrije recreatieve bossen in Maasmechelen

"595 signatures"

Deze petitie richt zich tegen het natuurbeleid in Maasmechelen. In welke bossen mogen uw kinderen nog spelen? In welke bossen mag jij nog recreatief sporten, mtb, met de hond wandelen, paardrijden en kamperen? Teken voor meer recreatieve vrijheid in onze bossen.

Pétition

Nous

Wandelaars, kampeerders, vissers, mtb'ers, hondenliefhebbers, natuurvrienden, ouders en grootouders

 

Observation

Door een actie van Natuur en Bos zijn oude fietstrails op ongeziene wijze met zware machines met de grond gelijk gemaakt. Steeds worden met zware machines de wandelpaden en de natuur te vernield en wordt de echte buitenmens steeds minder speelruimte gegeven om echt in de natuur te vertoeven. Dit roept vragen op over de achteruitgang van onze bossen en onze rol daarbij. Het genieten van de natuur enkel op voorwaarden van Natuur en Bos is tegenstrijdig met ons recht als mens en dier in de natuur.

 

et requête

Open dialoog en samenspraak over vrije recreatie in ons bos. We willen van de natuur genieten zonder ons een crimineel te voelen. We willen: -Onze mtb trails terug -Vrij met onze hond kunnen wandelen -Bossen verkennen zonder door platgewalste modderige paden te moeten wandelen -Het recht hebben om met onze kinderen te gaan kamperen -Niet overal naar verbouwingen kijken in het bos -Speelbossen voor kinderen en verenigingen -Meer parkings

Statut actuel

Cette pétition n’est pas ouverte pour réunir des signatures. will_be_signable: Nous vous avons envoyé un e-mail à partir de webmaster@petities.nl. Pour continuer votre pétition, vous suivez le lien qui se trouve dans l’ e-mail.

 

Détails

Adressé à :
Maasmechelen 
'Guichet de pétition:'
'Date de fin:'
13-04-2015 
'Statut:'
Retiré 
'Pétitionnaire:'
Angelo Valkenborgh  
'Site web:'

Histoire

Signatures