U, de petitionaris

Vrije recreatieve bossen in Maasmechelen

595 ondertekeningen

Deze petitie richt zich tegen het natuurbeleid in Maasmechelen. In welke bossen mogen uw kinderen nog spelen? In welke bossen mag jij nog recreatief sporten, mtb, met de hond wandelen, paardrijden en kamperen? Teken voor meer recreatieve vrijheid in onze bossen.

Petitie

Wij

Wandelaars, kampeerders, vissers, mtb'ers, hondenliefhebbers, natuurvrienden, ouders en grootouders

 

constateren

Door een actie van Natuur en Bos zijn oude fietstrails op ongeziene wijze met zware machines met de grond gelijk gemaakt. Steeds worden met zware machines de wandelpaden en de natuur te vernield en wordt de echte buitenmens steeds minder speelruimte gegeven om echt in de natuur te vertoeven. Dit roept vragen op over de achteruitgang van onze bossen en onze rol daarbij. Het genieten van de natuur enkel op voorwaarden van Natuur en Bos is tegenstrijdig met ons recht als mens en dier in de natuur.

 

en verzoeken

Open dialoog en samenspraak over vrije recreatie in ons bos. We willen van de natuur genieten zonder ons een crimineel te voelen. We willen: -Onze mtb trails terug -Vrij met onze hond kunnen wandelen -Bossen verkennen zonder door platgewalste modderige paden te moeten wandelen -Het recht hebben om met onze kinderen te gaan kamperen -Niet overal naar verbouwingen kijken in het bos -Speelbossen voor kinderen en verenigingen -Meer parkings

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Maasmechelen 
Petitieloket:
Einddatum:
13-04-2015 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Angelo Valkenborgh  
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen