Waar is ons wijkkantoor ?

Het wijkkantoor van Erembodegem is er niet meer...verhuisd naar centrum-Aalst... Heeft onze deelgemeente dan geen behoefte meer aan volwaardige dienstverlening met politie? Voor alle zaken dienen wij naar het centrum-Aalst te gaan, wat voor velen niet haalbaar is. Het onveiligheidsgevoel groeit.

Pétition

Nous

De bewoners van Erembodegem

 

Observation

Er is amper nog politie aanwezig in onze deelgemeente. Wij kunnen in onze buurt niet meer terecht bij politie en er is ook veel minder toezicht wat de veiligheid niet te goede komt. Ondertussen blijft de criminaliteit en het onveiligheidsgevoel maar groeien.

 

et requête

Wij vragen net als in andere steden opnieuw een wijkkantoor in onze deelgemeente waar wij terecht kunnen met onze problemen. Een wijkkantoor in de buurt zorgt automatisch voor meer blauw op straat en toezicht in onze buurt.

Signer cette pétition

 
Par e-mail nous vous envoyons un lien vous permettant de confirmer votre signature. Vos données ne sont pas transmises à des tiers et restent auprès de la Fondation Petition.be. Vous en lirez plus dans notre privacyverklaring.

Détails

Adressé à :
Aalst 
'Guichet de pétition:'
'Date de fin:'
05-01-2023 
'Pétitionnaire:'
Wim  

Histoire

Signatures