You, the petitioner

Waar is ons wijkkantoor ?

Het wijkkantoor van Erembodegem is er niet meer...verhuisd naar centrum-Aalst... Heeft onze deelgemeente dan geen behoefte meer aan volwaardige dienstverlening met politie? Voor alle zaken dienen wij naar het centrum-Aalst te gaan, wat voor velen niet haalbaar is. Het onveiligheidsgevoel groeit.

Petition

We

De bewoners van Erembodegem

 

observe

Er is amper nog politie aanwezig in onze deelgemeente. Wij kunnen in onze buurt niet meer terecht bij politie en er is ook veel minder toezicht wat de veiligheid niet te goede komt. Ondertussen blijft de criminaliteit en het onveiligheidsgevoel maar groeien.

 

and request

Wij vragen net als in andere steden opnieuw een wijkkantoor in onze deelgemeente waar wij terecht kunnen met onze problemen. Een wijkkantoor in de buurt zorgt automatisch voor meer blauw op straat en toezicht in onze buurt.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting petitie.be. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Aalst 
Petition desk:
Closing date:
2023-01-05 
Lead petitioner:
Wim  

History

Signatures