Microsoftteams image %2835%29

Weg met het (net)

In mei 2022 werd het Guldensporenplein in Lotenhulle het Guldensporenpark met een groen inkleding en een sportveld. Maar op 9 mei 2024 kwam er een stalen muur als tennisnet, wat het voetballen belemmert. Teken de petitie om de muur weg te halen en voetballen weer mogelijk te maken!

Pétition

Nous

De sportieve jeugd van Lotenhulle

 

Observation

In de regio Aalter zijn er 2 tennisverenigingen die beschikken over meer dan genoeg tennisvelden. In heel regio Aalter is er één straatvoetbalpleintje, dat ondertussen ook al omgebouwd is in een tennisveld. Deze zomer wordt het voetbalveld van WSL Lotenhulle doorgezaaid, dus dan zal de jeugd van Lotenhulle niet meer kunnen voetballen in hun eigen dorp.

 

et requête

Wij verzoeken de gemeente Aalter om de stalen muur weg te halen en er terug een voetbalveldje van te maken waar veel kinderen zich terug kunnen amuseren op warme zomerdagen met hun vrienden en vriendinnen. Door de situatie terug te brengen naar het vroegere, is het mogelijk dat zowel voetballers en tennisspelers het pleintje kunnen benuttigen.

Signer cette pétition

 
Par e-mail nous vous envoyons un lien vous permettant de confirmer votre signature. Vos données ne sont pas transmises à des tiers et restent auprès de la Fondation Petition.be. Vous en lirez plus dans notre privacyverklaring.

Détails

Adressé à :
Aalter 
'Guichet de pétition:'
'Date de fin:'
08-08-2024 
'Pétitionnaire:'
Oscar Van Maldergem 
'Organisation:'

Histoire

Signatures