U, de petitionaris
Microsoftteams image %2835%29

Weg met het (net)

In mei 2022 werd het Guldensporenplein in Lotenhulle het Guldensporenpark met een groen inkleding en een sportveld. Maar op 9 mei 2024 kwam er een stalen muur als tennisnet, wat het voetballen belemmert. Teken de petitie om de muur weg te halen en voetballen weer mogelijk te maken!

Petitie

Wij

De sportieve jeugd van Lotenhulle

 

constateren

In de regio Aalter zijn er 2 tennisverenigingen die beschikken over meer dan genoeg tennisvelden. In heel regio Aalter is er één straatvoetbalpleintje, dat ondertussen ook al omgebouwd is in een tennisveld. Deze zomer wordt het voetbalveld van WSL Lotenhulle doorgezaaid, dus dan zal de jeugd van Lotenhulle niet meer kunnen voetballen in hun eigen dorp.

 

en verzoeken

Wij verzoeken de gemeente Aalter om de stalen muur weg te halen en er terug een voetbalveldje van te maken waar veel kinderen zich terug kunnen amuseren op warme zomerdagen met hun vrienden en vriendinnen. Door de situatie terug te brengen naar het vroegere, is het mogelijk dat zowel voetballers en tennisspelers het pleintje kunnen benuttigen.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Aalter 
Petitieloket:
Einddatum:
08-08-2024 
Petitionaris:
Oscar Van Maldergem 
Organisatie:

Geschiedenis

Ondertekeningen