You, the petitioner

Updates

Oplossing probleem bevestiginsmails

Beste bezoeker,

Het probleem met de bevestigingsmails is nu hersteld. Naar gelang uw mailprovider kan het wel iets langer duren eer uw mail aankomt.

Moest er nog een probleem zijn kunt u webmaster@petitie.be contacteren.

Bedankt voor uw geduld!

-Het petitie.be-team

2021-08-08

Ondertekenen lukt niet. Fout in de website

Omdat er een fout in de website zit kunnen vele de ondertekening niet bevestigen. We zullen langs de huizen komen om de handtekeningen te verzamelen.

Voorbeeld van vergelijkbare situatie in Londerzeel!

In februari 2024 kwam reeds in het nieuws dat Londerzeel systematisch straten met betonplaten volledig gaat heraanleggen om een lange termijn structurele oplossing te bieden! [https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2024/02/26/gemeente-pakt-gescheurde-betonplaatstraten-aan/].

Petitie eindejaarsreis

De petitie staat online.

This is test update about the petition

This e-mail should deliver shortly. If you find it in your inbox, it means that the functionalities are in place..

2024-05-07 | Petition Test of automatic updates

Test for email updates

This is a test about sending out automatic e-mail updates. If you receive this e-mail, it means that the functionality has been achieved..

2024-05-07 | Petition test 5

Geen 10 miles op linkeroever

Elk jaar opnieuw worden de 17000 bewoners op linkeroever gegijzeld en afgesloten voor een event van 1 dag. Wij zijn allemaal vredelievende mensen, maar ook veel mensen die dagelijks moeten gaan werken, dit wordt onmogelijk gemaakt door het opbouwen voor de event 1 week tot 10 dagen op voorhand. Dit moet nu stoppen, Zaakvoerders moeten hun zaak sluiten, Senioren kunnen niet meer weg en als werkende mens wordt je afgesloten, de dag dat er iets ergs gebeurd en er een ziekenwagen naar ons moet komen, geraken ze gewoon niet tot bij ons. We contacteren de organisatie en worden gewoon genegeerd.

+Read more...

Parkeerverbod staat er ook sinds 14/4/24, waar moeten wij met onze voertuigen naartoe?????

There is something I need to tell you

Our petition was accepted and we will meet with them tomorrow.

2024-04-09 | Petition Test of automatic updates

Persoonlijke ervaringen

Ik heb moeten aanhoren dat een ergotherapeut iemand verboden had om in privé nog contact met mij te hebben, Ik heb moeten aanhoren dat diezelfde zorgverlener tegen mijn destijdse vrouw gezegd had dat ze moest oppassen van mij vanwege mijn medicatie gebruik, dit terwijl ik niet eens medicatie nam of zelfs voorgeschreven kreeg wat terug te vinden was in mijn dossier. En die therapeute heeft dit zelfs toegegeven omdat ze ervan uitging dat iedere patiënt medicatie innam. En blijkbaar was dit zelfs niet de eerste keer dat ze tegen iemand die geen zorgverlener was gesproken had over mijn zogenaamde medicatie gebruik.

Ik ben heb gezien hoe ze een cliënt voor een open zaal vraagde waarom zij een vrije dag wou van haar routine daginvulling, waar die duidelijk geen publiekelijk antwoord op wou geven.

Ik heb van mijn vrouw moeten horen dat de ergotherapeut had gezegd dat ik zogezegd gevoelens had voor haar in plaats van mijn vrouw.

Door al inbreuken geloofde mijn vrouw dat ik een leugenaar was en hierdoor van mij gescheiden.

En als dat nog niet erg genoeg was werd ik verplicht om mijn uren aan te passen op mijn vrijwilligerswerk zodat ik niet meer op dezelfde uren zou werken als mijn ex.

Ik voel mij alsof ik er gewoon weg gepest ben.

En dit zijn enkel mijn persoonlijke ervaringen en getuigenis.

+Read more...

Ik heb nog andere mensen wiens verhaal ik gehoord heb die zelf niet durven opkomen.