Beveren wil eigen hittebrigade voor opgesloten kinderen en dieren in auto's

"167 signatures"

Wij willen dat de gemeente Beveren werk maakt van een brigade/parkingwacht die elke parking afgaat op zoek naar geparkeerde wagens waarin een kind/dier is achtergelaten op warme zomerdagen.

Pétition

Nous

bezorgde burgers en dierenliefhebbers die moeite hebben met hoe sommige kinderen en dieren worden behandeld

 

Observation

Kinderen en dieren in levensgevaar redden is een burgerplicht; het is gepast om in te grijpen indien echt nodig. Ook al gaat het niet om het eigen kind/dier, toch geven we om dit kind/dier en willen we dat er een beschermend gebaar kan worden gemaakt indien nodig. Een initiatief vanuit de gemeente is welkom om bijvoorbeeld te vermijden dat een kind/dier wordt achtergelaten op warme zomerdagen in geparkeerde wagens. Beveren is het grootste winkeldorp van Vlaanderen en heeft dit eigenlijk ook wel nodig, en kan hier samen met Oostende het voortouw nemen en het goede voorbeeld tonen naar andere steden en gemeenten toe.

 

et requête

om werk te maken van een brigade/parkingwacht die elke parking afgaat op zoek naar geparkeerde wagens waarin een kind/dier is achtergelaten op warme zomerdagen.

Signer cette pétition

 
Par e-mail nous vous envoyons un lien vous permettant de confirmer votre signature. Vos données ne sont pas transmises à des tiers et restent auprès de la Fondation Petition.be. Vous en lirez plus dans notre privacyverklaring.

Détails

Adressé à :
Beveren 
'Guichet de pétition:'
'Date de fin:'
27-09-2017 
'Pétitionnaire:'
Tom stevens 

Histoire

Signatures