You, the petitioner

Beveren wil eigen hittebrigade voor opgesloten kinderen en dieren in auto's

167 signatures

Wij willen dat de gemeente Beveren werk maakt van een brigade/parkingwacht die elke parking afgaat op zoek naar geparkeerde wagens waarin een kind/dier is achtergelaten op warme zomerdagen.

Petition

We

bezorgde burgers en dierenliefhebbers die moeite hebben met hoe sommige kinderen en dieren worden behandeld

 

observe

Kinderen en dieren in levensgevaar redden is een burgerplicht; het is gepast om in te grijpen indien echt nodig. Ook al gaat het niet om het eigen kind/dier, toch geven we om dit kind/dier en willen we dat er een beschermend gebaar kan worden gemaakt indien nodig. Een initiatief vanuit de gemeente is welkom om bijvoorbeeld te vermijden dat een kind/dier wordt achtergelaten op warme zomerdagen in geparkeerde wagens. Beveren is het grootste winkeldorp van Vlaanderen en heeft dit eigenlijk ook wel nodig, en kan hier samen met Oostende het voortouw nemen en het goede voorbeeld tonen naar andere steden en gemeenten toe.

 

and request

om werk te maken van een brigade/parkingwacht die elke parking afgaat op zoek naar geparkeerde wagens waarin een kind/dier is achtergelaten op warme zomerdagen.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting petitie.be. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Beveren 
Petition desk:
Closing date:
2017-09-27 
Lead petitioner:
Tom stevens 

History

Signatures