U, de petitionaris

Beveren wil eigen hittebrigade voor opgesloten kinderen en dieren in auto's

167 ondertekeningen

Wij willen dat de gemeente Beveren werk maakt van een brigade/parkingwacht die elke parking afgaat op zoek naar geparkeerde wagens waarin een kind/dier is achtergelaten op warme zomerdagen.

Petitie

Wij

bezorgde burgers en dierenliefhebbers die moeite hebben met hoe sommige kinderen en dieren worden behandeld

 

constateren

Kinderen en dieren in levensgevaar redden is een burgerplicht; het is gepast om in te grijpen indien echt nodig. Ook al gaat het niet om het eigen kind/dier, toch geven we om dit kind/dier en willen we dat er een beschermend gebaar kan worden gemaakt indien nodig. Een initiatief vanuit de gemeente is welkom om bijvoorbeeld te vermijden dat een kind/dier wordt achtergelaten op warme zomerdagen in geparkeerde wagens. Beveren is het grootste winkeldorp van Vlaanderen en heeft dit eigenlijk ook wel nodig, en kan hier samen met Oostende het voortouw nemen en het goede voorbeeld tonen naar andere steden en gemeenten toe.

 

en verzoeken

om werk te maken van een brigade/parkingwacht die elke parking afgaat op zoek naar geparkeerde wagens waarin een kind/dier is achtergelaten op warme zomerdagen.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Beveren 
Petitieloket:
Einddatum:
27-09-2017 
Petitionaris:
Tom stevens 

Geschiedenis

Ondertekeningen