EU-referendum (Bexit or no Bexit)

"1 signatures"

De burger moet mee kunnen beslissen of België in de EU blijft of de EU verlaat (Bexit). Daarom is er om de 5 jaar een "Bexitreferendum" nodig.

Pétition

Nous

burgers van het land

 

Observation

dat in een democratie de burger zijn/haar mening moet kunnen uiten of we al dan niet in de Europese Unie willen blijven. Als land buiten de EU is het via bilaterale verdragen mogelijk om alleen samen te werken voor die zaken die goed zijn voor de burger zoals economie. Het feit dat men in Montenegro ook met de Euro werkt bewijst dat een Bexit ook mogelijk is met behoud van de Euro en het invoeren van paspoorten is ook niet persé nodig.

 

et requête

het parlement een wet te maken die er voor zorgt dat om de 5 jaar samen met de Europese verkiezingen een referendum wordt georganiseerd waar de burger kan kenbaar maken of hij/zij wil dat België in de Europese Unie blijft of de Europese Unie verlaat (Bexit).

Signer cette pétition

 
Par e-mail nous vous envoyons un lien vous permettant de confirmer votre signature. Vos données ne sont pas transmises à des tiers et restent auprès de la Fondation Petition.be. Vous en lirez plus dans notre privacyverklaring.

Détails

'Guichet de pétition:'
'Pétitionnaire:'
Ludwig Van der Auwera 

Histoire

Signatures