Geef CP kinderen een stem!

"3.388 signatures"

Cerebrale parese of hersenverlamming is de meest voorkomende oorzaak van een handicap bij kinderen. Recent werd er een wetswijziging doorgevoerd waardoor deze kinderen aanzienlijk minder recht hebben op therapie-uren in de toekomst. Geef onze kinderen een stem door deze petitie te tekenen!

Pétition

Nous

Ouders, familie, vrienden, medici,... kortom IEDEREEN die wil opkomen voor kinderen met CP!!!

 

Observation

Wij hebben geconstateerd dat door de aanpassing van het KB 03/02/2019 tot vaststelling van de nomenclatuur van de geneeskundige verstrekkingen inzake verplichte verzekering voor geneeskundige verzorging en uitkeringen, kinderen met de diagnose CP vanaf 3 jaar recht hebben op aanzienlijk minder therapie-uren vanaf 01/09/19.

 

et requête

Wij vinden dat zowel kinderen als volwassenen recht hebben op voldoende kinesitherapie-uren. Wij ijveren dan ook voor een rechtvaardige herziening van het KB dd 3/02/2019 tot vaststelling van de nomenclatuur van de geneeskundige verstrekkingen inzake verplichte verzekering voor geneeskundige verzorging en uitkeringen.

Signer cette pétition

 
Par e-mail nous vous envoyons un lien vous permettant de confirmer votre signature. Vos données ne sont pas transmises à des tiers et restent auprès de la Fondation Petition.be. Vous en lirez plus dans notre privacyverklaring.

Détails

Adressé à :
Regering 
'Guichet de pétition:'
'Date de fin:'
30-09-2019 
'Pétitionnaire:'
elke janssens 

Histoire

Signatures