You, the petitioner

Geef CP kinderen een stem!

3,388 signatures

Cerebrale parese of hersenverlamming is de meest voorkomende oorzaak van een handicap bij kinderen. Recent werd er een wetswijziging doorgevoerd waardoor deze kinderen aanzienlijk minder recht hebben op therapie-uren in de toekomst. Geef onze kinderen een stem door deze petitie te tekenen!

Petition

We

Ouders, familie, vrienden, medici,... kortom IEDEREEN die wil opkomen voor kinderen met CP!!!

 

observe

Wij hebben geconstateerd dat door de aanpassing van het KB 03/02/2019 tot vaststelling van de nomenclatuur van de geneeskundige verstrekkingen inzake verplichte verzekering voor geneeskundige verzorging en uitkeringen, kinderen met de diagnose CP vanaf 3 jaar recht hebben op aanzienlijk minder therapie-uren vanaf 01/09/19.

 

and request

Wij vinden dat zowel kinderen als volwassenen recht hebben op voldoende kinesitherapie-uren. Wij ijveren dan ook voor een rechtvaardige herziening van het KB dd 3/02/2019 tot vaststelling van de nomenclatuur van de geneeskundige verstrekkingen inzake verplichte verzekering voor geneeskundige verzorging en uitkeringen.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting petitie.be. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Regering 
Petition desk:
Closing date:
2019-09-30 
Lead petitioner:
elke janssens 

History

Signatures