U, de petitionaris

Geef CP kinderen een stem!

3.388 ondertekeningen

Cerebrale parese of hersenverlamming is de meest voorkomende oorzaak van een handicap bij kinderen. Recent werd er een wetswijziging doorgevoerd waardoor deze kinderen aanzienlijk minder recht hebben op therapie-uren in de toekomst. Geef onze kinderen een stem door deze petitie te tekenen!

Petitie

Wij

Ouders, familie, vrienden, medici,... kortom IEDEREEN die wil opkomen voor kinderen met CP!!!

 

constateren

Wij hebben geconstateerd dat door de aanpassing van het KB 03/02/2019 tot vaststelling van de nomenclatuur van de geneeskundige verstrekkingen inzake verplichte verzekering voor geneeskundige verzorging en uitkeringen, kinderen met de diagnose CP vanaf 3 jaar recht hebben op aanzienlijk minder therapie-uren vanaf 01/09/19.

 

en verzoeken

Wij vinden dat zowel kinderen als volwassenen recht hebben op voldoende kinesitherapie-uren. Wij ijveren dan ook voor een rechtvaardige herziening van het KB dd 3/02/2019 tot vaststelling van de nomenclatuur van de geneeskundige verstrekkingen inzake verplichte verzekering voor geneeskundige verzorging en uitkeringen.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Regering 
Petitieloket:
Einddatum:
30-09-2019 
Petitionaris:
elke janssens 

Geschiedenis

Ondertekeningen