You, the petitioner
20240524 212113

Heraanleg Kleine Geeststraat Sterrebeek

52 signatures

De betonplaten van de Kleine Geeststraat zijn versleten en dringend aan vernieuwing toe. De huidige staat van de infrastructuur veroorzaakt overlast voor de omwonenden. Onaanvaardbaar voor een belangrijke toegangsweg tot de vrije basisschool!

Petition

We

Omwonenden van de Kleine Geeststraat, zwakke weggebruikers en sympathisanten

 

observe

Het wegdek is zwaar beschadigd over zijn volledige lengte. Het lawaai is storend en de trillingen die door de beschadigde betonplaten worden veroorzaakt, leiden tot scheuren in de huizen. Gezien de recente invoering van plaatselijke verkeersborden in de wijk achter de Kleine Geeststraat, is deze de enige verbinding tussen Sterrebeek en Wezembeek-Oppem buiten de Mechelsesteenweg. Bovendien wordt de zone 50 niet gerespecteerd.

 

and request

De heraanleg van de Kleine Geeststraat met focus op de veiligheid van de zwakke weggebruikers. Minimaal verwachten we asfaltering van de straat, ideaal worden ook maatregelen getroffen om de snelheid voor doorrijdend verkeer te limiteren. Plaatselijk zijn reparaties aan het fietspad ook aangewezen.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting petitie.be. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Zaventem 
Petition desk:
Lead petitioner:
Evelyn Verstraete 

History

Signatures

Updates

Voorbeeld van vergelijkbare situatie in Londerzeel!

In februari 2024 kwam reeds in het nieuws dat Londerzeel systematisch straten met betonplaten volledig gaat heraanleggen om een lange termijn structurele oplossing te bieden! [https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2024/02/26/gemeente-pakt-gescheurde-betonplaatstraten-aan/].

2024-05-24