20240524 212113

Heraanleg Kleine Geeststraat Sterrebeek

"52 signatures"

De betonplaten van de Kleine Geeststraat zijn versleten en dringend aan vernieuwing toe. De huidige staat van de infrastructuur veroorzaakt overlast voor de omwonenden. Onaanvaardbaar voor een belangrijke toegangsweg tot de vrije basisschool!

Pétition

Nous

Omwonenden van de Kleine Geeststraat, zwakke weggebruikers en sympathisanten

 

Observation

Het wegdek is zwaar beschadigd over zijn volledige lengte. Het lawaai is storend en de trillingen die door de beschadigde betonplaten worden veroorzaakt, leiden tot scheuren in de huizen. Gezien de recente invoering van plaatselijke verkeersborden in de wijk achter de Kleine Geeststraat, is deze de enige verbinding tussen Sterrebeek en Wezembeek-Oppem buiten de Mechelsesteenweg. Bovendien wordt de zone 50 niet gerespecteerd.

 

et requête

De heraanleg van de Kleine Geeststraat met focus op de veiligheid van de zwakke weggebruikers. Minimaal verwachten we asfaltering van de straat, ideaal worden ook maatregelen getroffen om de snelheid voor doorrijdend verkeer te limiteren. Plaatselijk zijn reparaties aan het fietspad ook aangewezen.

Signer cette pétition

 
Par e-mail nous vous envoyons un lien vous permettant de confirmer votre signature. Vos données ne sont pas transmises à des tiers et restent auprès de la Fondation Petition.be. Vous en lirez plus dans notre privacyverklaring.

Détails

Adressé à :
Zaventem 
'Guichet de pétition:'
'Pétitionnaire:'
Evelyn Verstraete 

Histoire

Signatures

Mises à jour

Voorbeeld van vergelijkbare situatie in Londerzeel!

In februari 2024 kwam reeds in het nieuws dat Londerzeel systematisch straten met betonplaten volledig gaat heraanleggen om een lange termijn structurele oplossing te bieden! [https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2024/02/26/gemeente-pakt-gescheurde-betonplaatstraten-aan/].

24-05-2024