Legalisering van Cannabis door middel van bindend referendum

"6 signatures"

Hierbij zou ik graag de politiek wakker schudden, de volksvertegenwoordigers en dergelijke commissies die horen de wensen van het volk te vertegenwoordigen, maar steeds misbruik maken om eigen agenda's na te streven. Cannabis legaal (ja/nee) door middel van bindend referendum. Laat het volk kiezen.

Pétition

Nous

die ons door niemand vertegenwoordigd voelen en genoeg hebben van de hypocrisie over cannabis .

 

Observation

dat de grote partijen legalisering niet op hun beleidsplan hebben en dit wordt dus ook weinig aan bod gebracht of heeft bijna of geen vertegenwoordiging, terwijl de meeste belgen al lang niet meer cannabis zien als een probleem. Het zou kleine criminaliteit kunnen tegengaan en vermist een goed uitgedokterd plan, veel staatscentjes kunnen opbrengen. Er zijn genoeg landen waarin dit wel lukt , waarom hier dan niet??

 

et requête

Een bindend volksreferendum , waarbij het Belgisch volk zelf kiest cannabis te legaliseren of niet te legaliseren . Men spreekt in ons land van een democratie, laat de bevolking dan ook democratisch hierover stemmen. Ik herhaal, we leven in een democratie. Een eerlijke stemming die bindend is, dan ook maar een normale gang van zaken.

Signer cette pétition

 
Par e-mail nous vous envoyons un lien vous permettant de confirmer votre signature. Vos données ne sont pas transmises à des tiers et restent auprès de la Fondation Petition.be. Vous en lirez plus dans notre privacyverklaring.

Détails

Adressé à :
Kamer van Volksvertegenwoordigers 
'Guichet de pétition:'
'Date de fin:'
29-06-2019 
'Pétitionnaire:'
Bram Vanhaelen 

Histoire

Signatures