U, de petitionaris

Legalisering van Cannabis door middel van bindend referendum

6 ondertekeningen

Hierbij zou ik graag de politiek wakker schudden, de volksvertegenwoordigers en dergelijke commissies die horen de wensen van het volk te vertegenwoordigen, maar steeds misbruik maken om eigen agenda's na te streven. Cannabis legaal (ja/nee) door middel van bindend referendum. Laat het volk kiezen.

Petitie

Wij

die ons door niemand vertegenwoordigd voelen en genoeg hebben van de hypocrisie over cannabis .

 

constateren

dat de grote partijen legalisering niet op hun beleidsplan hebben en dit wordt dus ook weinig aan bod gebracht of heeft bijna of geen vertegenwoordiging, terwijl de meeste belgen al lang niet meer cannabis zien als een probleem. Het zou kleine criminaliteit kunnen tegengaan en vermist een goed uitgedokterd plan, veel staatscentjes kunnen opbrengen. Er zijn genoeg landen waarin dit wel lukt , waarom hier dan niet??

 

en verzoeken

Een bindend volksreferendum , waarbij het Belgisch volk zelf kiest cannabis te legaliseren of niet te legaliseren . Men spreekt in ons land van een democratie, laat de bevolking dan ook democratisch hierover stemmen. Ik herhaal, we leven in een democratie. Een eerlijke stemming die bindend is, dan ook maar een normale gang van zaken.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Kamer van Volksvertegenwoordigers 
Petitieloket:
Einddatum:
29-06-2019 
Petitionaris:
Bram Vanhaelen 

Geschiedenis

Ondertekeningen