You, the petitioner

Legalisering van Cannabis door middel van bindend referendum

6 signatures

Hierbij zou ik graag de politiek wakker schudden, de volksvertegenwoordigers en dergelijke commissies die horen de wensen van het volk te vertegenwoordigen, maar steeds misbruik maken om eigen agenda's na te streven. Cannabis legaal (ja/nee) door middel van bindend referendum. Laat het volk kiezen.

Petition

We

die ons door niemand vertegenwoordigd voelen en genoeg hebben van de hypocrisie over cannabis .

 

observe

dat de grote partijen legalisering niet op hun beleidsplan hebben en dit wordt dus ook weinig aan bod gebracht of heeft bijna of geen vertegenwoordiging, terwijl de meeste belgen al lang niet meer cannabis zien als een probleem. Het zou kleine criminaliteit kunnen tegengaan en vermist een goed uitgedokterd plan, veel staatscentjes kunnen opbrengen. Er zijn genoeg landen waarin dit wel lukt , waarom hier dan niet??

 

and request

Een bindend volksreferendum , waarbij het Belgisch volk zelf kiest cannabis te legaliseren of niet te legaliseren . Men spreekt in ons land van een democratie, laat de bevolking dan ook democratisch hierover stemmen. Ik herhaal, we leven in een democratie. Een eerlijke stemming die bindend is, dan ook maar een normale gang van zaken.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting petitie.be. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Kamer van Volksvertegenwoordigers 
Petition desk:
Closing date:
2019-06-29 
Lead petitioner:
Bram Vanhaelen 

History

Signatures