Uitnodiging extern %281%29

Naamswijziging: "Buitengewoon Onderwijs" naar "Scholen Boordevol Expertise"

Synoniemen van buitengewoon zijn afwijkend, apart, speciaal en vreemd. Expertise wordt gelinkt aan kunde, bekwaamheid, competentie en specialisatie. En toch spreken we vandaag van “Buitengewoon Onderwijs”. Tijd voor verandering, niet ?! Op naar "Scholen Boordevol Expertise" !

Pétition

Nous

Scholengroep Impact

 

Observation

dat de term "Buitengewoon Onderwijs" achterhaald is en een negatieve connotatie bevat. De tem buitengewoon staat voor "anders dan normaal". Dit heeft als gevoel dat de maatschappij met een bepaalde blik naar het "Buitengewoon Onderwijs" kijken. Daarnaast bevat deze term ook niet met welke expertise schoolteams dagelijks handelen om leerlingen klaar te stomen voor hun toekomst in een snel veranderende maatschappij.

 

et requête

om de term "Buitengewoon Onderwijs" te veranderen naar "Scholen Boordevol Expertise" of "Expertise-scholen". Met deze naamswijziging zal ook een volledig maatschappelijke kering betekenen waarbij meer bewustwording is van de expertise waar teams met handelen. De maatschappij zal een positieve blik krijgen naar de scholen, dit heeft ook rechtstreeks invloed op leerlingen en hun ouders.

Op naar "Scholen Boordevol Expertise" !

Signer cette pétition

 
Par e-mail nous vous envoyons un lien vous permettant de confirmer votre signature. Vos données ne sont pas transmises à des tiers et restent auprès de la Fondation Petition.be. Vous en lirez plus dans notre privacyverklaring.

Détails

'Guichet de pétition:'
'Date de fin:'
17-04-2024 
'Pétitionnaire:'
Scholengroep Impact 
'Organisation:'
Scholengroep Impact 
'Site web:'

Histoire

Signatures