Felix archief pb 4113

Nieuwe kiosk op de Groenplaats in Antwerpen.

"457 signatures"

Na een lange traditie die startte in de 19e eeuw, staat er sinds 09/2023 geen kiosk meer op de Groenplaats. De geplande heraanleg in 2025 voorziet geen nieuwe. Wij willen een nieuwe kiosk waar gebruik van wordt gemaakt voor muziek, cultuur en plezier. Het is een stuk erfgoed om trots op te zijn.

Pétition

Nous

Inwoners en bezoekers van Antwerpen die muziek, cultuur en sfeer brengen en beleven in deze stad.

 

Observation

De heraanleg van de Groenplaats is een goede zaak, maar zou beter zijn wanneer er ook een mooie kiosk wordt gebouwd. Deze kan worden gebruikt voor muziekoptredens, theatervoorstellingen, voordrachten en geeft grandeur aan het plein. Het is ook een perfecte plek om te schuilen wanneer het regent, en een handige plek om af te spreken.

 

et requête

Belangrijk is wel dat het een mooie kiosk is. Niet zo één als die lelijke die in augustus 2023 is afgebroken. Die van Emile Thielens was prachtig, maar ik ben er zeker van dat er na een eventuele wedstrijd mooie alternatieven worden ontworpen die meteen voldoen aan hedendaagse noden. Ze moet kunnen worden afgesloten om overlast en vandalisme te vermijden. Foto: Felixarchief PB#4113

Signer cette pétition

 
Par e-mail nous vous envoyons un lien vous permettant de confirmer votre signature. Vos données ne sont pas transmises à des tiers et restent auprès de la Fondation Petition.be. Vous en lirez plus dans notre privacyverklaring.

Détails

Adressé à :
Antwerpen 
'Guichet de pétition:'
'Pétitionnaire:'
Carolien Krijnen 
'Organisation:'
Antwerpconnection 

Histoire

Signatures