You, the petitioner
Felix archief pb 4113

Nieuwe kiosk op de Groenplaats in Antwerpen.

457 signatures

Na een lange traditie die startte in de 19e eeuw, staat er sinds 09/2023 geen kiosk meer op de Groenplaats. De geplande heraanleg in 2025 voorziet geen nieuwe. Wij willen een nieuwe kiosk waar gebruik van wordt gemaakt voor muziek, cultuur en plezier. Het is een stuk erfgoed om trots op te zijn.

Petition

We

Inwoners en bezoekers van Antwerpen die muziek, cultuur en sfeer brengen en beleven in deze stad.

 

observe

De heraanleg van de Groenplaats is een goede zaak, maar zou beter zijn wanneer er ook een mooie kiosk wordt gebouwd. Deze kan worden gebruikt voor muziekoptredens, theatervoorstellingen, voordrachten en geeft grandeur aan het plein. Het is ook een perfecte plek om te schuilen wanneer het regent, en een handige plek om af te spreken.

 

and request

Belangrijk is wel dat het een mooie kiosk is. Niet zo één als die lelijke die in augustus 2023 is afgebroken. Die van Emile Thielens was prachtig, maar ik ben er zeker van dat er na een eventuele wedstrijd mooie alternatieven worden ontworpen die meteen voldoen aan hedendaagse noden. Ze moet kunnen worden afgesloten om overlast en vandalisme te vermijden. Foto: Felixarchief PB#4113

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting petitie.be. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Antwerpen 
Petition desk:
Lead petitioner:
Carolien Krijnen 
Organisation:
Antwerpconnection 

History

Signatures