U, de petitionaris
Felix archief pb 4113

Nieuwe kiosk op de Groenplaats in Antwerpen.

457 ondertekeningen

Na een lange traditie die startte in de 19e eeuw, staat er sinds 09/2023 geen kiosk meer op de Groenplaats. De geplande heraanleg in 2025 voorziet geen nieuwe. Wij willen een nieuwe kiosk waar gebruik van wordt gemaakt voor muziek, cultuur en plezier. Het is een stuk erfgoed om trots op te zijn.

Petitie

Wij

Inwoners en bezoekers van Antwerpen die muziek, cultuur en sfeer brengen en beleven in deze stad.

 

constateren

De heraanleg van de Groenplaats is een goede zaak, maar zou beter zijn wanneer er ook een mooie kiosk wordt gebouwd. Deze kan worden gebruikt voor muziekoptredens, theatervoorstellingen, voordrachten en geeft grandeur aan het plein. Het is ook een perfecte plek om te schuilen wanneer het regent, en een handige plek om af te spreken.

 

en verzoeken

Belangrijk is wel dat het een mooie kiosk is. Niet zo één als die lelijke die in augustus 2023 is afgebroken. Die van Emile Thielens was prachtig, maar ik ben er zeker van dat er na een eventuele wedstrijd mooie alternatieven worden ontworpen die meteen voldoen aan hedendaagse noden. Ze moet kunnen worden afgesloten om overlast en vandalisme te vermijden. Foto: Felixarchief PB#4113

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Antwerpen 
Petitieloket:
Petitionaris:
Carolien Krijnen 
Organisatie:
Antwerpconnection 

Geschiedenis

Ondertekeningen