Chirolokaal 1 lw

Oproep aan de gemeente voor een nieuwe locatie chiro Karreveld

"94 signatures"

Via pers en sociale media is er veel te doen geweest over de huidige staat van de chirogebouwen. Het moet gezegd : de toestand van het gebouw is ronduit slecht, veel te klein ,niet meer aangepast aan de huidige normen en voor een grote groep kinderen is de buitenspeelruimte onvoldoende .

Pétition

Nous

De chiromama’s en papa’s van chiro Karreveld

 

Observation

De kinderen zijn verplicht zich op de openbare weg te begeven om in alle vrijheid open ruimte te vinden. De chiro bevordert niet alleen de persoonlijke ontwikkeling van onze kinderen, maar biedt ook een veilige en stimulerende omgeving waarin ze belangrijke vaardigheden leren, vriendschappen opbouwen en betrokkenheid tonen bij de gemeenschap. Helaas belemmert de huidige staat van de gebouwen deze beleving alsook de relatie met de buren.

 

et requête

Daarom willen wij als ouders graag uw medewerking om een oplossing te vinden voor dit probleem. Wij geloven dat de gemeente een cruciale rol kan spelen bij het vinden van een nieuwe locatie voor de chiro, waarbij rekening wordt gehouden met de behoeften en veiligheid van onze kinderen. We begrijpen dat dit een uitdaging is. Echter, met de collectieve inspanning van de gemeente, de chiro en de ouders geloven we in een duurzame oplossing.

Signer cette pétition

 
Par e-mail nous vous envoyons un lien vous permettant de confirmer votre signature. Vos données ne sont pas transmises à des tiers et restent auprès de la Fondation Petition.be. Vous en lirez plus dans notre privacyverklaring.

Détails

Adressé à :
Pepingen 
'Guichet de pétition:'
'Pétitionnaire:'
De chiromama’s en papa’s 
'Organisation:'
De chiromama's en de papa's 

Histoire

Signatures