You, the petitioner
Chirolokaal 1 lw

Oproep aan de gemeente voor een nieuwe locatie chiro Karreveld

94 signatures

Via pers en sociale media is er veel te doen geweest over de huidige staat van de chirogebouwen. Het moet gezegd : de toestand van het gebouw is ronduit slecht, veel te klein ,niet meer aangepast aan de huidige normen en voor een grote groep kinderen is de buitenspeelruimte onvoldoende .

Petition

We

De chiromama’s en papa’s van chiro Karreveld

 

observe

De kinderen zijn verplicht zich op de openbare weg te begeven om in alle vrijheid open ruimte te vinden. De chiro bevordert niet alleen de persoonlijke ontwikkeling van onze kinderen, maar biedt ook een veilige en stimulerende omgeving waarin ze belangrijke vaardigheden leren, vriendschappen opbouwen en betrokkenheid tonen bij de gemeenschap. Helaas belemmert de huidige staat van de gebouwen deze beleving alsook de relatie met de buren.

 

and request

Daarom willen wij als ouders graag uw medewerking om een oplossing te vinden voor dit probleem. Wij geloven dat de gemeente een cruciale rol kan spelen bij het vinden van een nieuwe locatie voor de chiro, waarbij rekening wordt gehouden met de behoeften en veiligheid van onze kinderen. We begrijpen dat dit een uitdaging is. Echter, met de collectieve inspanning van de gemeente, de chiro en de ouders geloven we in een duurzame oplossing.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting petitie.be. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Pepingen 
Petition desk:
Lead petitioner:
De chiromama’s en papa’s 
Organisation:
De chiromama's en de papa's 

History

Signatures