U, de petitionaris
Chirolokaal 1 lw

Oproep aan de gemeente voor een nieuwe locatie chiro Karreveld

94 ondertekeningen

Via pers en sociale media is er veel te doen geweest over de huidige staat van de chirogebouwen. Het moet gezegd : de toestand van het gebouw is ronduit slecht, veel te klein ,niet meer aangepast aan de huidige normen en voor een grote groep kinderen is de buitenspeelruimte onvoldoende .

Petitie

Wij

De chiromama’s en papa’s van chiro Karreveld

 

constateren

De kinderen zijn verplicht zich op de openbare weg te begeven om in alle vrijheid open ruimte te vinden. De chiro bevordert niet alleen de persoonlijke ontwikkeling van onze kinderen, maar biedt ook een veilige en stimulerende omgeving waarin ze belangrijke vaardigheden leren, vriendschappen opbouwen en betrokkenheid tonen bij de gemeenschap. Helaas belemmert de huidige staat van de gebouwen deze beleving alsook de relatie met de buren.

 

en verzoeken

Daarom willen wij als ouders graag uw medewerking om een oplossing te vinden voor dit probleem. Wij geloven dat de gemeente een cruciale rol kan spelen bij het vinden van een nieuwe locatie voor de chiro, waarbij rekening wordt gehouden met de behoeften en veiligheid van onze kinderen. We begrijpen dat dit een uitdaging is. Echter, met de collectieve inspanning van de gemeente, de chiro en de ouders geloven we in een duurzame oplossing.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Pepingen 
Petitieloket:
Petitionaris:
De chiromama’s en papa’s 
Organisatie:
De chiromama's en de papa's 

Geschiedenis

Ondertekeningen