Heldenplein %282d%29 800

Parkeergelegenheid Zolder centrum school Molenholleke en kleuterschool Holstraat

"162 signatures"

De parkeergelegenheid in Zolder centrum aan de scholen Molenholleke en kleuterschool Holstraat is enorm gekrompen waardoor het voor de ouders van de schoolgaande kinderen op betreffende scholen moeilijker wordt om de kinderen af te zetten en af te halen aan de school.

Pétition

Nous

De ouders van schoolgaande kinderen van de scholen Molenholleke en kleuterschool Holstraat

 

Observation

De parking gelegen achter het gemeentehuis het dichtst grenzend aan de school het Molenholleke wordt sinds 1 september voorbehouden voor het personeel van het gemeentehuis. Hierdoor moeten de ouders parkeren op het Heldenplein maar er is gewoon te weinig parkeerplaats. Sommige ouders parkeren op de parking van supermarkt Broekmans maar daar wordt binnenkort een slagboom gezet (begrijpelijk) waardoor de parkeergelegenheid nog meer omlaag gaat.

 

et requête

Gehoord worden door het gemeentebestuur en samen denken aan structurele oplossingen voor dit probleem.

Signer cette pétition

 
Par e-mail nous vous envoyons un lien vous permettant de confirmer votre signature. Vos données ne sont pas transmises à des tiers et restent auprès de la Fondation Petition.be. Vous en lirez plus dans notre privacyverklaring.

Détails

Adressé à :
Heusden-Zolder 
'Guichet de pétition:'
'Pétitionnaire:'
Jurgen Mulkers 

Histoire

Signatures

Mises à jour

Update 11/09/2023

Blijkbaar is het volledige heldenplein en het grasplein projectgrond, de gemeente heeft geld nodig. De school leerplaneet en de velodromen aan circuit (Zolder) is buiten budget gelopen.

+En savoir plus...

Ik heb al iemand van de middenstand aan de lijn gehad voor verder overleg (en stappen). meer ga ik voorlopig nog niet uit de doeken doen.

11-09-2023