U, de petitionaris
Heldenplein %282d%29 800

Parkeergelegenheid Zolder centrum school Molenholleke en kleuterschool Holstraat

162 ondertekeningen

De parkeergelegenheid in Zolder centrum aan de scholen Molenholleke en kleuterschool Holstraat is enorm gekrompen waardoor het voor de ouders van de schoolgaande kinderen op betreffende scholen moeilijker wordt om de kinderen af te zetten en af te halen aan de school.

Petitie

Wij

De ouders van schoolgaande kinderen van de scholen Molenholleke en kleuterschool Holstraat

 

constateren

De parking gelegen achter het gemeentehuis het dichtst grenzend aan de school het Molenholleke wordt sinds 1 september voorbehouden voor het personeel van het gemeentehuis. Hierdoor moeten de ouders parkeren op het Heldenplein maar er is gewoon te weinig parkeerplaats. Sommige ouders parkeren op de parking van supermarkt Broekmans maar daar wordt binnenkort een slagboom gezet (begrijpelijk) waardoor de parkeergelegenheid nog meer omlaag gaat.

 

en verzoeken

Gehoord worden door het gemeentebestuur en samen denken aan structurele oplossingen voor dit probleem.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Heusden-Zolder 
Petitieloket:
Petitionaris:
Jurgen Mulkers 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Update 11/09/2023

Blijkbaar is het volledige heldenplein en het grasplein projectgrond, de gemeente heeft geld nodig. De school leerplaneet en de velodromen aan circuit (Zolder) is buiten budget gelopen.

+Lees meer...

Ik heb al iemand van de middenstand aan de lijn gehad voor verder overleg (en stappen). meer ga ik voorlopig nog niet uit de doeken doen.

11-09-2023