You, the petitioner
Heldenplein %282d%29 800

Parkeergelegenheid Zolder centrum school Molenholleke en kleuterschool Holstraat

162 signatures

De parkeergelegenheid in Zolder centrum aan de scholen Molenholleke en kleuterschool Holstraat is enorm gekrompen waardoor het voor de ouders van de schoolgaande kinderen op betreffende scholen moeilijker wordt om de kinderen af te zetten en af te halen aan de school.

Petition

We

De ouders van schoolgaande kinderen van de scholen Molenholleke en kleuterschool Holstraat

 

observe

De parking gelegen achter het gemeentehuis het dichtst grenzend aan de school het Molenholleke wordt sinds 1 september voorbehouden voor het personeel van het gemeentehuis. Hierdoor moeten de ouders parkeren op het Heldenplein maar er is gewoon te weinig parkeerplaats. Sommige ouders parkeren op de parking van supermarkt Broekmans maar daar wordt binnenkort een slagboom gezet (begrijpelijk) waardoor de parkeergelegenheid nog meer omlaag gaat.

 

and request

Gehoord worden door het gemeentebestuur en samen denken aan structurele oplossingen voor dit probleem.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting petitie.be. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Heusden-Zolder 
Petition desk:
Lead petitioner:
Jurgen Mulkers 

History

Signatures

Updates

Update 11/09/2023

Blijkbaar is het volledige heldenplein en het grasplein projectgrond, de gemeente heeft geld nodig. De school leerplaneet en de velodromen aan circuit (Zolder) is buiten budget gelopen.

+Read more...

Ik heb al iemand van de middenstand aan de lijn gehad voor verder overleg (en stappen). meer ga ik voorlopig nog niet uit de doeken doen.

2023-09-11