Petitieactie seniorenverenigingen Bredene i.v.m. buslijnen Bredene

"284 signatures"

De vervoerregio Oostende heeft op vrijdag 13/11/2020 het nieuwe vervoersplan voor de regio definitief goedgekeurd. De huidige lijnen 4 en 9 worden losgekoppeld van elkaar. Er zal dus geen rechtstreekse verplaatsing mogelijk zijn met de bus tussen de Vuurtorenwijk en Bredene.

Pétition

Nous

Hierbij vragen wij aan de Bredenaars om onze petitieactie te ondersteunen en te ondertekenen.

 

Observation

De uitrol van dit nieuwe OV-net is tot nader order voorzien vanaf juli 2023. De stadslijn 4 zal enkel rijden vanaf Oostende station naar Duinenzichterf en terug. De huidige stadslijn 9 verandert naar stadslijn 2 en zal enkel nog de Vuurtorenwijk aandoen.

 

et requête

De Bredense seniorenafdelingen vragen aan de vervoersmaatschappij De lijn en het gemeentebestuur Bredene om een overstap te voorzien van buslijn 4 (Bredene sas-Duinenzichterf) naar buslijn 2 (Vuurtorenwijk) en omgekeerd. Hierbij stellen wij voor om een mogelijkheid te voorzien om te kunnen overstappen aan de bushalte einde Driftweg ter hoogte van de Groenendijkstraat. Zodanig de reiziger niet eerst naar het station moet reizen.

Signer cette pétition

 
Par e-mail nous vous envoyons un lien vous permettant de confirmer votre signature. Vos données ne sont pas transmises à des tiers et restent auprès de la Fondation Petition.be. Vous en lirez plus dans notre privacyverklaring.

Détails

Adressé à :
Openbaar-vervoerbedrijf 
'Guichet de pétition:'
'Pétitionnaire:'
Kris Costenoble 
'Organisation:'
Vief Bredene 

Histoire

Signatures