You, the petitioner

Petitieactie seniorenverenigingen Bredene i.v.m. buslijnen Bredene

284 signatures

De vervoerregio Oostende heeft op vrijdag 13/11/2020 het nieuwe vervoersplan voor de regio definitief goedgekeurd. De huidige lijnen 4 en 9 worden losgekoppeld van elkaar. Er zal dus geen rechtstreekse verplaatsing mogelijk zijn met de bus tussen de Vuurtorenwijk en Bredene.

Petition

We

Hierbij vragen wij aan de Bredenaars om onze petitieactie te ondersteunen en te ondertekenen.

 

observe

De uitrol van dit nieuwe OV-net is tot nader order voorzien vanaf juli 2023. De stadslijn 4 zal enkel rijden vanaf Oostende station naar Duinenzichterf en terug. De huidige stadslijn 9 verandert naar stadslijn 2 en zal enkel nog de Vuurtorenwijk aandoen.

 

and request

De Bredense seniorenafdelingen vragen aan de vervoersmaatschappij De lijn en het gemeentebestuur Bredene om een overstap te voorzien van buslijn 4 (Bredene sas-Duinenzichterf) naar buslijn 2 (Vuurtorenwijk) en omgekeerd. Hierbij stellen wij voor om een mogelijkheid te voorzien om te kunnen overstappen aan de bushalte einde Driftweg ter hoogte van de Groenendijkstraat. Zodanig de reiziger niet eerst naar het station moet reizen.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting petitie.be. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Openbaar-vervoerbedrijf 
Petition desk:
Lead petitioner:
Kris Costenoble 
Organisation:
Vief Bredene 

History

Signatures