U, de petitionaris

Petitieactie seniorenverenigingen Bredene i.v.m. buslijnen Bredene

284 ondertekeningen

De vervoerregio Oostende heeft op vrijdag 13/11/2020 het nieuwe vervoersplan voor de regio definitief goedgekeurd. De huidige lijnen 4 en 9 worden losgekoppeld van elkaar. Er zal dus geen rechtstreekse verplaatsing mogelijk zijn met de bus tussen de Vuurtorenwijk en Bredene.

Petitie

Wij

Hierbij vragen wij aan de Bredenaars om onze petitieactie te ondersteunen en te ondertekenen.

 

constateren

De uitrol van dit nieuwe OV-net is tot nader order voorzien vanaf juli 2023. De stadslijn 4 zal enkel rijden vanaf Oostende station naar Duinenzichterf en terug. De huidige stadslijn 9 verandert naar stadslijn 2 en zal enkel nog de Vuurtorenwijk aandoen.

 

en verzoeken

De Bredense seniorenafdelingen vragen aan de vervoersmaatschappij De lijn en het gemeentebestuur Bredene om een overstap te voorzien van buslijn 4 (Bredene sas-Duinenzichterf) naar buslijn 2 (Vuurtorenwijk) en omgekeerd. Hierbij stellen wij voor om een mogelijkheid te voorzien om te kunnen overstappen aan de bushalte einde Driftweg ter hoogte van de Groenendijkstraat. Zodanig de reiziger niet eerst naar het station moet reizen.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Openbaar-vervoerbedrijf 
Petitieloket:
Petitionaris:
Kris Costenoble 
Organisatie:
Vief Bredene 

Geschiedenis

Ondertekeningen