0c38a62d 9344 424d a3a9 150e09e4d79a

Red onze Zaal Jagersborg

De iconische Jagersborg zal - als het van het gemeentebestuur afhangt - niet meer gebruikt kunnen worden vanaf eind december, zonder alternatief.

Om te voorkomen dat verenigingen en inwoners in de kou blijven staan bij gebrek aan alternatief eisen we met deze petitie dat de zaal open blijft!

Pétition

Nous

gebruikers van zaal Jagersborg en vrienden van het verenigingsleven in Maasmechelen

 

Observation

stellen vast dat het gemeentebestuur zonder enig alternatief de iconische zaal wil sluiten en laten leegstaan vanaf eind december. Terwijl er nog geen enkel zicht is op een nieuwe zaal worden hierdoor talloze verenigingen en gebruikers in de kou gezet. Dat intussen het gemeentebestuur vingerwijst naar de kerkfabriek en terug is triestig en daar hebben we geen boodschap aan.

 

et requête

het gemeentebestuur om alle drogredenen te laten vallen en een regeling op te zetten waardoor zaal Jagersborg minstens tot eind 2024 open kan blijven in het belang van alle verenigingen in onze gemeente, maar ook de vele privégebruikers.

Signer cette pétition

 
Par e-mail nous vous envoyons un lien vous permettant de confirmer votre signature. Vos données ne sont pas transmises à des tiers et restent auprès de la Fondation Petition.be. Vous en lirez plus dans notre privacyverklaring.

Détails

Adressé à :
Maasmechelen 
'Guichet de pétition:'
'Date de fin:'
15-11-2023 
'Pétitionnaire:'
Vrienden van zaal Jagersborg 
'Organisation:'
Vrienden van zaal Jagersborg 

Histoire

Signatures