U, de petitionaris
0c38a62d 9344 424d a3a9 150e09e4d79a

Red onze Zaal Jagersborg

De iconische Jagersborg zal - als het van het gemeentebestuur afhangt - niet meer gebruikt kunnen worden vanaf eind december, zonder alternatief.

Om te voorkomen dat verenigingen en inwoners in de kou blijven staan bij gebrek aan alternatief eisen we met deze petitie dat de zaal open blijft!

Petitie

Wij

gebruikers van zaal Jagersborg en vrienden van het verenigingsleven in Maasmechelen

 

constateren

stellen vast dat het gemeentebestuur zonder enig alternatief de iconische zaal wil sluiten en laten leegstaan vanaf eind december. Terwijl er nog geen enkel zicht is op een nieuwe zaal worden hierdoor talloze verenigingen en gebruikers in de kou gezet. Dat intussen het gemeentebestuur vingerwijst naar de kerkfabriek en terug is triestig en daar hebben we geen boodschap aan.

 

en verzoeken

het gemeentebestuur om alle drogredenen te laten vallen en een regeling op te zetten waardoor zaal Jagersborg minstens tot eind 2024 open kan blijven in het belang van alle verenigingen in onze gemeente, maar ook de vele priv├ęgebruikers.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Maasmechelen 
Petitieloket:
Einddatum:
15-11-2023 
Petitionaris:
Vrienden van zaal Jagersborg 
Organisatie:
Vrienden van zaal Jagersborg 

Geschiedenis

Ondertekeningen