You, the petitioner
0c38a62d 9344 424d a3a9 150e09e4d79a

Red onze Zaal Jagersborg

De iconische Jagersborg zal - als het van het gemeentebestuur afhangt - niet meer gebruikt kunnen worden vanaf eind december, zonder alternatief.

Om te voorkomen dat verenigingen en inwoners in de kou blijven staan bij gebrek aan alternatief eisen we met deze petitie dat de zaal open blijft!

Petition

We

gebruikers van zaal Jagersborg en vrienden van het verenigingsleven in Maasmechelen

 

observe

stellen vast dat het gemeentebestuur zonder enig alternatief de iconische zaal wil sluiten en laten leegstaan vanaf eind december. Terwijl er nog geen enkel zicht is op een nieuwe zaal worden hierdoor talloze verenigingen en gebruikers in de kou gezet. Dat intussen het gemeentebestuur vingerwijst naar de kerkfabriek en terug is triestig en daar hebben we geen boodschap aan.

 

and request

het gemeentebestuur om alle drogredenen te laten vallen en een regeling op te zetten waardoor zaal Jagersborg minstens tot eind 2024 open kan blijven in het belang van alle verenigingen in onze gemeente, maar ook de vele priv├ęgebruikers.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting petitie.be. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Maasmechelen 
Petition desk:
Closing date:
2023-11-15 
Lead petitioner:
Vrienden van zaal Jagersborg 
Organisation:
Vrienden van zaal Jagersborg 

History

Signatures