Schoolopvang in ‘t Loavertje moet blijven!

"224 signatures"

Wij vragen u om deze petitie te ondertekenen om het behoud van de huidige werking van IBO ’t Loavertje te steunen! Het stadsbestuur van Blankenberge nam een beslissing om de werking en doelgroep van ‘t Loavertje te wijzigen. 80 plaatsen voor schoolgaande kinderen verdwijnen voor 18 0-2,5 jarigen.

Pétition

Nous

een groep jonge ouders, wonenende in Blankenberge en sympathisanten.

 

Observation

als ouder dat we allerlei verhalen horen waarvan we niet weten wat juist is. Wat het N-VA-sp.a-CD&V-stadsbestuur presenteert als een verbetering, is een ordinaire besparing op de kap van de Blankenbergse scholen en de ouders met schoolgaande kinderen. Onze schoolgaande kinderen voelen zich er goed. Als werkende ouders zijn de uren van ‘t Loavertje veel toegankelijker dan wat de scholen ooit zullen kunnen aanbieden.

 

et requête

duidelijkheid! We vragen dat het stadsbestuur opnieuw nadenkt over het nieuws dat verspreid werd: een capaciteit voor 80 schoolgaande kinderen zou moeten plaats ruimen voor 18 jonge kinderen. We stellen ons vragen bij de capaciteit van Speelberge. Is de accomodatie geschikt om er 3-jarigen tussen 14-jarigen op te vangen? Wat met woensdagnamiddagen? Wat met pedagogische studiedagen van de school?

Signer cette pétition

 
Par e-mail nous vous envoyons un lien vous permettant de confirmer votre signature. Vos données ne sont pas transmises à des tiers et restent auprès de la Fondation Petition.be. Vous en lirez plus dans notre privacyverklaring.

Détails

Adressé à :
Blankenberge 
'Guichet de pétition:'
'Date de fin:'
24-03-2019 
'Pétitionnaire:'
Elsbeth Vanden Bussche 

Histoire

Signatures