U, de petitionaris

Schoolopvang in ‘t Loavertje moet blijven!

224 ondertekeningen

Wij vragen u om deze petitie te ondertekenen om het behoud van de huidige werking van IBO ’t Loavertje te steunen! Het stadsbestuur van Blankenberge nam een beslissing om de werking en doelgroep van ‘t Loavertje te wijzigen. 80 plaatsen voor schoolgaande kinderen verdwijnen voor 18 0-2,5 jarigen.

Petitie

Wij

een groep jonge ouders, wonenende in Blankenberge en sympathisanten.

 

constateren

als ouder dat we allerlei verhalen horen waarvan we niet weten wat juist is. Wat het N-VA-sp.a-CD&V-stadsbestuur presenteert als een verbetering, is een ordinaire besparing op de kap van de Blankenbergse scholen en de ouders met schoolgaande kinderen. Onze schoolgaande kinderen voelen zich er goed. Als werkende ouders zijn de uren van ‘t Loavertje veel toegankelijker dan wat de scholen ooit zullen kunnen aanbieden.

 

en verzoeken

duidelijkheid! We vragen dat het stadsbestuur opnieuw nadenkt over het nieuws dat verspreid werd: een capaciteit voor 80 schoolgaande kinderen zou moeten plaats ruimen voor 18 jonge kinderen. We stellen ons vragen bij de capaciteit van Speelberge. Is de accomodatie geschikt om er 3-jarigen tussen 14-jarigen op te vangen? Wat met woensdagnamiddagen? Wat met pedagogische studiedagen van de school?

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Blankenberge 
Petitieloket:
Einddatum:
24-03-2019 
Petitionaris:
Elsbeth Vanden Bussche 

Geschiedenis

Ondertekeningen