You, the petitioner

Schoolopvang in ‘t Loavertje moet blijven!

224 signatures

Wij vragen u om deze petitie te ondertekenen om het behoud van de huidige werking van IBO ’t Loavertje te steunen! Het stadsbestuur van Blankenberge nam een beslissing om de werking en doelgroep van ‘t Loavertje te wijzigen. 80 plaatsen voor schoolgaande kinderen verdwijnen voor 18 0-2,5 jarigen.

Petition

We

een groep jonge ouders, wonenende in Blankenberge en sympathisanten.

 

observe

als ouder dat we allerlei verhalen horen waarvan we niet weten wat juist is. Wat het N-VA-sp.a-CD&V-stadsbestuur presenteert als een verbetering, is een ordinaire besparing op de kap van de Blankenbergse scholen en de ouders met schoolgaande kinderen. Onze schoolgaande kinderen voelen zich er goed. Als werkende ouders zijn de uren van ‘t Loavertje veel toegankelijker dan wat de scholen ooit zullen kunnen aanbieden.

 

and request

duidelijkheid! We vragen dat het stadsbestuur opnieuw nadenkt over het nieuws dat verspreid werd: een capaciteit voor 80 schoolgaande kinderen zou moeten plaats ruimen voor 18 jonge kinderen. We stellen ons vragen bij de capaciteit van Speelberge. Is de accomodatie geschikt om er 3-jarigen tussen 14-jarigen op te vangen? Wat met woensdagnamiddagen? Wat met pedagogische studiedagen van de school?

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting petitie.be. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Blankenberge 
Petition desk:
Closing date:
2019-03-24 
Lead petitioner:
Elsbeth Vanden Bussche 

History

Signatures